Thuis

Guangdong Jingfu Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De technologieco van Guangdong Jingfu, Ltd Volledig kwaliteitscontroleprocédé:

 

1.QCC: kwaliteitsborgingcirkel. Met inbegrip van IQC, IPQC, FQC, oqc, QA, QE, TQC, enz.

 

2. IQC: inkomende kwaliteitscontrole. Nadat de materiële de vraagorde wordt vrijgegeven die, voert de onderneming goedkeuringsinspectie op de producten uit door de leverancier worden geleverd. IQC wordt gevestigd op deze basis, en zijn rol is de goedaardige materiële inventaris van de onderneming te verzekeren. Afhankelijk van de verschillende materiële de inspectienormen van de onderneming, zal het aantal mensen in deze afdeling variëren. U kunt opstelling een sectie, groep, klasse, of één enkele (bepaald door de schaalnorm) (volledige inspectie, bemonsteringsinspectie)

 

3. IPQC/PQC: procesinspectie. Na materiële goedkeuring, wegens de inspectie en de opslag van de partijbemonstering in het pakhuis, zal er ook producten met kwaliteitsproblemen in dit proces zijn. Daarom wordt het vereist om de kwaliteit van het eerste artikel van het product te bepalen wanneer het product gezette online is. De functie van PQC is het eerste artikel te bevestigen en kwaliteitsspecificatie en supervisie te leiden tijdens gegroepeerde productie. Om de opbrengst van verwerkte producten te verbeteren en de kosten te drukken

 

 

4. FQC: Dit is een uitvoerige eenheid. Het wordt ook genoemd definitieve inspectie (productieproces). Nadat de productie wordt voltooid, de productenstroom aan off-line, d.w.z. de verpakking en het pakhuis. Tijdens dit proces, zal FQC uitvoerige kwaliteitscontrole op de producten, met inbegrip van verpakking, prestaties, verschijning, enz. leiden. Zorg ervoor dat de prestaties, de verschijning en de verpakking van de opgeslagen producten goed zijn en aan de vereisten voldoen. Volgens de behoeften van klanten en de noodzaak van productiecontrole, kunnen de volledige inspectie en de verpakking worden geplaatst. In het kort, nam een groep productiepersoneel in verpakkingsinspectie in dienst en pakhuis nadat kwaliteit de opleiding tot het off-line productieproces behoort. Het kan ook door de productie-eenheid worden voltooid, en FQC leidt bemonsteringsinspectie en pakhuis.

 

 

5. QA: kwaliteitsborgingingenieur. Dit is een taakomschrijving, die zou moeten worden gezegd om het kwaliteitsborgingteam te zijn. Het is een interne eenheid van het bedrijf om het onderzoek van klantenklachten te verbeteren, bracht het plan van de procesoptimalisering naar voren, en verbetert de productkwaliteit

 

 

6.QE: de klachten behandelende ingenieur van de kwaliteitsklant. Dit is een eenheid voor externe kwaliteitsbeschrijving, verwerking en coördinatie. Het is een eenheid voor direct het coördineren, het verklaren en verwerking met het bedrijfseind en de cliënt. Met inbegrip van de controle van het systeemdocument, het antwoord van de klantenklacht 8D, de formulering van het proceduredocument, enz.

 

TQC: totale kwaliteitsbewaking. Het is een nieuw beheersconcept en een nieuw concept dat kwaliteit in de gebieden van kosten en levertijd verdiept. Op basis van origineel, worden de vereisten gemaakt voor meer gebieden, om de reputatie van de onderneming te verbeteren en de kwaliteit ruimer te controleren.

Contactgegevens
Guangdong Jingfu Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Kimi Huang

Tel.: 008618926273150

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)