Thuis

Guangdong Jingfu Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco van Guangdong JingFu, Ltd wordt gevestigd in Guangdong China, ontwikkelt onze fabrieksnadruk en veroorzaakt hoogte - de producten van de kwaliteitsoptica voor overzee markt.

 

 

Meer dan 85%-wordt de delen gemaakt van onze fabriek. Wij hebben professionele stofvrije productielijn voor optische assemblage. Het bedrijf heeft de systeemproductiecapaciteit van productonderzoek en ontwikkeling, vorm productie en onderhoud, plastic hardware productie, CNC machines, het optische lens malen, delen bakkend, zachte de riem van de zakschouder productie, en afgewerkt productassemblage. Momenteel, heeft het zelf-productietarief productonderdelen en toebehoren meer dan 85% bereikt.

 

Onderzoek en Ontwikkeling capactiy van onze fabriek. Wij hebben gehele ingenieursteams, van ontwerpproduct kijk, structurenontwerp, Opticaingenieur, inpakkende ontwerpingenieur, allen wij van onze fabriek maken. Wij kunnen de geschikte en het best aangepaste dienst voor onze klanten verlenen.

 

Wij hebben volledig systemen voor kwaliteitscontrole. Onze fabrieksnadruk op kwaliteitsproduct, IQC, IPQC, IEQC, QC. Wij hebben een strikt systeem voor kwaliteitscontrole voor inkomende materialen en geëindigd - producten. Ons Doel is verstrekt beste kwaliteitsproduct voor onze klanten en steun zij hun merkreputatie in de overzee landen bouwen.

 

Wij hebben weinigen octrooicertificaten ontwikkelen. Onze fabriek zal nieuw optisch systeem, en nieuw ontwerp, het nieuwe maandelijks bewerken ontwikkelen. Ons doel is verstrekt meer nieuwe technologie en nieuw ontwerpproduct voor onze klant, en maakt onze zaken van de klantenverhoging.

 

 

Snelle levering en de dienst. Onze fabriek zal voorradenmaterialen voor één of ander snel bewegend product, en deze geschikte levering van de steunklant, vooral één of andere online klant, zoals ebay Amazonië, website bezitten ...... kunnen wij de gezette etiket vrije dienst verlenen.

 

 

Welkom om ons te contacteren en onze fabriek te bezoeken: E-mail: md@perdixworld.com Whatsapp: 008613790311836

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Met meer dan 10 jaar rijke ervarings op opticagebied, concentreren wij ons op kwaliteitsproduct en compact gebruik.

Welkom om onze fabriek te bezoeken.

Guangdong Jingfu Technology Co., Ltd. Guangdong Jingfu Technology Co., Ltd. Guangdong Jingfu Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : draaikolk, Zeiss, ontdekking, SIG

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%